Kérdése van? Hívjon minket! +36707799377

 

Írjon nekünk e-mailt!  iroda@tetoanyagvasarlas.hu

Bramac Wakaflex kémény- és falszegély

Válasszon méretet
Részletek

Bramac Wakaflex kémény- és falszegély többcélúan felhasználható, festhető tartozékelem a tetőfedés, illetve a kémények és falak vagy más felmenő épületszerkezetek, pl. álló tetőablakok csatlakozásának vízzáró kialakításához. Sík és hullámos tetőfedő anyagok esetén egyaránt felhasználható. A tekercsben forgalmazott Wakaflex kémény- és falszegély könnyen megmunkálható, pl. ollóval vágható, kézzel formázható. Az alumínium rácsbetétnek, valamint a hátoldalán lévő öntapadó ragasztócsíkoknak köszönhetően – melyet a beépítés során eltávolítandó fóliacsík véd – a felhelyezéskor kialakított forma tartósan megmarad. Az anyag különleges önhegesztő tulajdonsága révén egyszerűen toldható, szélesíthető, így – a fémlemez szerkezeteknél sokszor körülményes forrasztással szemben –a tetőfedés egyszerűbb, gyorsabb.

A Wakaflex kémény- és falszegély lehetővé teszi a tetőfedés folyamatos készítését fémlemez-munkák nélkül. Különösen a hornyolt, hullámos cserepeknél – a fémlemez szerkezetektől – hézagmentes zárást, a fedés színéhez illeszkedő megjelenést érhetünk el vele.

Ha a tökéletes tetőfedés a cél, alkalmazza együttesen a Wakaflex kémény- és falszegélyt, a szegélylemezt, és a tartósan rugalmas tömítőanyagot, hogy szélsőséges körülmények között is meggátolja eső, hó vagy porhó bejutását a héjazat alá!

 

Anyag: alumínium ráccsal erősített, UV-stabilizált, színtartó, szintetikus kaucsuk (PIB)

Színválaszték: vörös, barna, antracit

Felhasználása: valamennyi tetőcserép-típushoz

Méret: 28 cm széles, 5 fm hosszú tekercs, illetve 37 cm széles, 5 fm hosszú tekercs

Tömeg: 4,25 kg / 28 cm széles tekercs, illetve 7,3 kg / 37 cm széles tekercs

Hőállóság: -40 °C-tól +100 °C-ig

Adatok
Tekercs hossza
0,5 fm szegély